GRATIS VPN

Hur fungerar en gratis VPN?

ZenMate VPNS: s gratis webbläsartillägg är den perfekta blandningen mellan en full-on VPN-tjänst och en proxy webbplats. Deras VPN-tillägg fungerar precis som en vanlig VPN. Vi ansluter dig till en server från en av våra avlägsna platser och ändrar din IP-adress. Och till skillnad från de flesta proxy webbplatser vi också skydda din online-identitet och aktivitet på grund av vår strikta noll-loggar politik.

OBS: Vill du ha en säker VPN, så ska du istället välja NordVPN.

Ska jag använda en gratis proxy?

Proxy webbplatser kan vara mycket farligt. Till skillnad från VPN-proxywebbplatser skyddar vanligtvis inte användarnas identitet. Proxyservrar kostar pengar att underhålla. Och om en proxy webbplats inte tar ut dig något är chansen, de är antingen sälja dina data till annonsörer eller värre. Vissa proxywebbplatser är uppbyggda av cyberbrottslingar och hackare som inte kan vänta med att lägga vantarna på dina data.

Vilken är den bästa gratis VPN?

Det finns inte många gratis VPN-alternativ där ute. De flesta VPN-leverantörer säljer dig på gratis VPN genom att erbjuda dig en gratis provperiod. Med NordVPN kan du få en gratis VPN-tjänst för alltid. Ladda ner vår webbläsare förlängning och du behöver inte ta itu med några prövningar som tar.