Hur man gör lustgas (skrattgas)

Du kan enkelt göra Lustgaseller Lustgas, i laboratoriet eller hemma. Det finns dock skäl till varför du kanske vill ge upp preparatet om du inte har erfarenhet av kemiska laboratorier på skolparty.

Se mer om detta på: https://Lustgasakuten.sehttps://billigastlustgas.se/https://billiglustgas.se/https://lustgastub.se/https://lustgasbilligt.se/https://lustgasbutiken.se/ samt https://lustgasexpressleverans.se/http://lustgastuber.se/https://lustgashemleverans.se/https://lustgasstockholm.se/https://lustgaspatroner.nu/.

Lustgas (N2O), även känd som Lustgas, är en färglös, söt-lSverigetande och söt smakande lustgas som används inom tandvård och kirurgi, eftersom inandning av lustgas ger smärtstillande och anestetiska effekter. lustgasen används också för att förbättra prestanda för motorfordon motorer och som en oxidator i raketen. Lustgas har fått namnet “Lustgas”, eftersom inandningen skapar eufori.

Engelska kemisten Joseph Priestley syntetiserade först Lustgas i 1772 genom att samla lustgas som produceras från sprutning med salpetersyra järn sågspån. Lustgas produceras vanligen med hjälp av en metod som utvecklats av en annan engelsk kemist, Humphry Davy, genom att försiktigt värma den med ammoniumnitrat för att sönderdela den i Lustgas och vattenånga:

Nyckeln här är att försiktigt värma ammoniumnitratet till en temperatur mellan 170 ° C och 240 ° C, eftersom högre temperaturer kan orsaka att ammoniumnitratet detonerar. Människor har gjort detta utan incidenter i mer än 150 år, så förfarandet är säkert om du tar hand om det.