Vart du hittar vape kläder i Sverige!

Att hitta vape kläder i Sverige är tyvärr inte så enkelt ännu, i länder så som USA och andra länder i Europa är det hur enkelt som helst att hitta vape kläder.

De flesta vape butiker i USA har och säljer olika typer av vape kläder, detta beror främst på att det i dessa länder har varit mycket mer populärt med vaping sedan länge tillbaka.

Detta beror till stor del att det i usa har varit mer lagligt att göra reklam för olika typer av vape produkter än vad det är i Sverige. Vi i Sverige har mycket hårdare lagar som de svenska vaping butikerna måste följa.

Det är i Sverige förbjudet att göra reklam för olika ecigaretter och vapes. Så det är svårt i Sverige att sälja olika vape kläder så som t-shirt och kepsar av denna anledning.

Så finns det då någon butik i Sverige som säljer vape kläder?

Vi har faktiskt lyckats att hitta en Vape butik i Sverige som säljer vape.se för bra priser, och de har ett stort utbud av framförallt kepsar och t-shirts.

De som letar efter en Vape butik med massa vape kläder ska verkligen gå in och besöka vape.se tycker vi. De har nästan lika stort sortiment av kepsar som de butiker som finns i USA.

Frakten är billig och skulle du råka få fel storlek på din tröja så är det väldigt lätt att komma i kontakt med dem. Jag personligen fick göra ett retur köp på ett plagg som jag köpte som var för litet för mig, och det var inga som helst problem med det.